Xbox spellen

Dankzij het uitgebreide aanbod van spelletjes, is er voor iedereen wel een leuk Xbox spel te vinden. Ieder jaar worden er weer nieuwe spellen uitgebracht, die over steeds betere graphics en mogelijkheden beschikken. Zo blijft het ieder jaar weer leuk om deze games te kopen en te spelen, aangezien het steeds een verrassing blijft. Xbox heeft een aantal spelletjes voor jongens en meisjes die hieronder vermeld staan.
 

Spellen voor jongens

Eén van de bekendste spellen serie is Call of Duty. Op de Xbox is dit een erg leuk spel om te spelen en tevens ook erg uitdagend. Het laatste spel is Call of Duty Black Ops II. Dit is een first person shooter die zich in de toekomst afspeelt. Het is zowel mogelijk om dit spel individueel te spelen als online tegen andere spelers. De populairste modus is de Zombie mode, waarbij je het in een team van maximaal 4 man opneemt tegen een groep zombies. Naast game is Halo toch wel het populairste spel van de Xbox. De laatste Halo game is Halo 4. Ook dit is een actiegame waarbij je het tegen anderen moet opnemen, dit kan zowel individueel als online.
 

Spellen voor meisjes

Xbox richt zich voornamelijk op games die meer in het interessegebied van jongens liggen, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er uitsluitend games voor jongens worden ontwikkeld. Dankzij Kinect is het namelijk ook mogelijk om een dansspel te spelen op de Xbox. Zo heb je bijvoorbeeld het Zumba Fitness Core. Met dit spel hoef je niet meer speciaal naar Zumba les, maar kun je dit gewoon thuis volgen. Dit is vooral geschikt om je buikspieren en dergelijke te trainen. Naast het dansspel kun je ook nog het populaire Hannah Montana spel spelen, waarbij je in de huid kunt kruipen van jouw idool, namelijk Hannah Montana zelf!