Playstation spellen

Voor iedere console worden veel spellen ontwikkeld, zo ook voor de Playstation. Hedendaags zijn er nog steeds veel spellen te vinden voor de playstation 3. De meeste spellen worden echter voor de Playstation 4 ontwikkeld. De spellen voor de Playstation zijn zowel voor jongens als voor meisjes en zijn ook onder te verdelen in vele categorieën. Je zult wel kunnen stellen dat de Playstation in het midden van de ietwat meisjesachtige Wii en de ietwat jongensachtige Xbox ligt en hier dus ook de spellen op aanpast.

Spellen voor jongens

Playstation heeft veel spellen die jongens leuk vinden om te spelen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan het bekende voetbalspel Fifa. Ieder jaar wordt er een nieuwe versie uitgebracht en nog steeds is het spel razend populair. De graphics en mogelijkheden worden ieder jaar weer beter, waardoor het steeds weer een nieuwe uitdaging wordt. Dit jaar is Fifa 13 uitgebracht en dit is dan ook het beste fifa spel van het moment. Naast fifa zijn er ook veel racespellen die populair zijn onder jongens. Een voorbeeld hiervan is need for speed. Hier zijn ook al tal van verschillende versies uitgebracht, die steeds weer nieuwere functies en mogelijkheden bieden aan de speler. In dit racespel race je door de stad en moet je wedstrijden zien te winnen om hogerop te komen en je wagen te verbeteren.

Spellen voor meisjes

Er zijn veel spellen voor de Playstation te vinden die ook in de interessegebieden van meisjes liggen. Zo is er bijvoorbeeld het spel de karaoke revolution. Bij dit spel is het de bedoeling dat je zo goed mogelijk met het echte lied meezingt. Dit kan zowel samen met een aantal vrienden als alleen.  Dit spel bevat veel hits en het tevens ook mogelijk om extra liedjes te downloaden, zo weet je zeker dat jouw favoriete liedjes erbij zijn. Een ander populair spel voor de Playstation is de Sims 3. Hier zijn meerdere versies van en ze zijn allen erg leuk om te spelen. Creëer jouw eigen sim en leef het leven zoals jij dat wilt!

Playstation games bestellen

Al deze spellen zijn eenvoudig online te bestellen. Bijvoorbeeld via shops als de Playstation gameshop (www.playstationgameshop.nl). je playstation games online bestellen heeft als grote voordeel dat je je huis niet meer uit hoeft en dus altijd direct bij het uitkomen van een nieuwe game het spel kan bestellen. Zo verspeel je geen enkele tijd die je anders ook had kunnen gebruiken voor het spelen van al die geweldige games!