Over ons

Wij hebben deze website opgericht om iedereen kennis te laten maken met alle consoles die op dit moment ontzettend populair zijn. Daarnaast geven we allerlei informatie over de mogelijkheden die je met deze consoles kunt bereiken en wat de precieze functies zijn. Als laatste kun je ook nog informatie vinden over de diverse spellen van de consoles.

Jongens en meisjes

Veel mensen denken dat alleen jongens gebruik maken van consoles, maar dit is echter niet het geval. Er zijn namelijk ook een heleboel meisjes die het hartstikke leuk vinden om dit soort spelletjes te spelen. Het is echter wel zo dat er nog steeds meer jongens zijn die deze spellen spelen en er dus ook meer tijd en geld in steken. Meisjes houden toch meer van casual games, zoals de flash games en de games die via social media worden gespeeld. Het is ook een gegeven dat meisjes vooral gebruik maken van de Wii als ze een spelletje spelen. Dit komt waarschijnlijk doordat deze zich ook iets meer op meisjes richt dan de Playstation en de Xbox. Er zijn veel spellen te vinden die vooral voor meisjes bedoeld zijn en dus ook veelvuldig gespeeld worden. Hier kun je meer over lezen in de pagina van spellen voor de Wii. De Xbox richt zich vooral op jongens, aangezien deze zich vooral interesseren voor de mogelijkheden die de Xbox te bieden heeft en voor de spellen die specifiek voor de Xbox ontwikkeld zijn. De Playstation zweeft een beetje tussen de Wii en de Xbox in en is dus voor zowel jongens als meisjes.

Kijk nu dus snel verder op deze website en ontdek alle mogelijkheden die deze consoles te bieden hebben. Bekijk tevens ook de diverse spellen voor deze consoles.